albaDrive-logo

GINOP-8.3.5-18 ’B’ HITELCÉL

Vállalkozásunk a GINOP-8.3.5-18 MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE célú Hitelprogram „B” hitelcél (Hitelprogram) keretében 140.000.000 Forint visszatérítendő támogatásban részesült, amely hozzájárul a COVID járvány okozta gazdasági nehézségek ellensúlyozásához, társaságunk likvid működésének zavartalan biztosításához szükséges működési költségek, illetve készletbeszerzések finanszírozása révén.

A forgóeszköz finanszírozás felhasználása:
  • 100 000 000 Ft a tevékenységünk végzéséhez szükséges szolgáltatásvásárlásokra kerül felhasználásra,
  • 40 000 000 Ft a társaságunknál jelentkező munkaerő költségek között kerül felhasználásra, annak érdekében, hogy a továbbiakban is megfelelő minőségű és mennyiségű munkaerő álljon rendelkezésünkre. Az elnyert támogatásból a támogatott időszakra vonatkozóan megvalósul a munkavállalók munkájának ellenértékeként kifizetett összegek, szociális juttatások, adók és járulékok, valamint egyéb kifizetések elszámolása.

A visszatérítendő támogatás hozzájárul jövőbeli célunk megvalósításához, gazdasági tevekénységünk megerősítéséhez, mellyel a piacon stabilabb és versenyképesebb pozíciót érhetünk el.

GINOP Plusz-1.1.2-21

Komplex fejlesztési beruházás megvalósítása az Alba Drive Kft. iváncsai fióktelepén


Az Alba Drive Hungary Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság az Európai Unió forrásából 37,39% támogatási intenzitás mellett 406.500.000 Forint feltételesen vissza nem térítendő támogatásban részesült a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz GINOP Plusz-1.1.2-21 „Magyar Multi Program – A kiemelkedő teljesítményű, valamint jelentős növekedési potenciállal rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása” című konstrukció keretén belül a GINOP_PLUSZ-1.1.2-21-2022-00098 kódszámú „Komplex fejlesztési beruházás megvalósítása az Alba Drive Kft. iváncsai fióktelepén” című pályázatával, amely során a vállalkozás kapacitásbővítő beruházása valósul meg Iváncsán.

A fejlesztéssel vállalkozásunk egy gazdaságilag hatékonyan működő, a legkorszerűbb technológiáknak helyet adó, innovatív gyártóegységet hoz létre, megerősítve ezzel piaci szerepét, részesedését.

A projekt keretében az alábbi tevékenységek valósulnak meg:

  • Technológiai fejlesztése eredményező új eszközök beszerzése,
  • Információs technológia-fejlesztés eszközbeszerzés révén,
  • Immateriális javak beszerzése,
  • Napelemes rendszer telepítése,
  • Infrastrukturális és ingatlan beruházás: új iroda, gyártócsarnok és raktár építése,
  • Külpiaci megjelenéshez kapcsolódó marketing tevékenység.


A fejlesztés tervezett eredményeként magasabb hozzáadott értékű szolgáltatást tudunk nyújtani. A munkafolyamatok komplexitása gazdasági hatékonyságot eredményez, melynek várható következménye az egységnyi költségek csökkenése. Hosszú távú stratégiai célunk innovatív technológiák fejlesztések és megoldások létrehozása az élelmiszeriparban, energetikai és vízgazdálkodási hatékonyság fokozásával. Projekt megvalósítás kezdete: 2022.06.01. Projekt tervezett fizikai befejezése: 2024.11.30.

A fejlesztéssel vállalkozásunk egy gazdaságilag hatékonyan működő, a legkorszerűbb technológiáknak helyet adó, innovatív gyártóegységet hoz létre, megerősítve ezzel piaci szerepét, részesedését.

A fejlesztés tervezett eredményeként magasabb hozzáadott értékű szolgáltatást tudunk nyújtani. A munkafolyamatok komplexitása gazdasági hatékonyságot eredményez, melynek várható következménye az egységnyi költségek csökkenése. Hosszú távú stratégiai célunk innovatív technológiák fejlesztések és megoldások létrehozása az élelmiszeriparban, energetikai és vízgazdálkodási hatékonyság fokozásával.

Segítségre van szüksége vállalkozása maximalizálásához?

Forduljon hozzánk még ma, és kérjen ingyenes üzleti áttekintést és konzultációt.