albaDrive-logo

Alba Drive Hungary Kft.

Az Ön üzleti sikere a mi küldetésünk.

Az Alba Drive Hungary Kft. 2011. májusában alakult, 100%-ban magyar tulajdonban lévő, stabil hátterű szakcég, mely számos hazai és külföldi partnerével működik együtt. Fő profilunk a csomagolás és palackozástechnológia, élelmiszeripari gyártósorok tervezése, telepítése, üzemeltetése és azok karbantartása. A gyártási tevékenységekhez szorosan kapcsolódó terület az automatizálás, melyben vállalkozásunk a kiemelkedő szaktudás és fejlesztői tevékenység miatt igazán erős. Az Alba Drive Hungary Kft. nem csak egy cég, mi azzal foglalkozunk, amit szeretünk, és jó viszonyt ápolunk partnereinkkel. A hozzáértő szenvedélyből születnek a csodák. Ennek a csodának a megálmodója és műszaki igazgatója Barabás József, aki közel 30 éves tapasztalattal rendelkezik az élelmiszeripari gépgyártás, fejlesztés, kivitelezés és élelmiszeripari üzemek üzemeltetése területén. Ő szaktekintély, akinek véleményét és tanácsait a piacon jelenlévő konkurens cégek szakemberei is sokszor kikérik. Termékeink és szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése alapvető fontosságú. Arra törekszünk, hogy a tevékenységi területünkön a megrendelőinknek felkészült, a garanciális időn túl is megfelelő szakmai szolgáltatást, szervizellátást nyújtó, megbízható partnerei lehessünk. A jelenlegi helyzetben a verseny előnyünk abban rejlik, hogy komplett szolgáltatást nyújtunk, átfogó tudással rendelkezünk a csomagolás és palackozás technológiában, erre a magyar piacon rajtunk kívül ilyen mélységben az élelmiszeripari területen nem képes más versenytárs. A kezdettől fogva nagy figyelmet fordítunk a technikai felszereltségre és arra, hogy a rendelkezésre álló géppark mindig korszerű, az adott feladathoz megfelelő legyen. A magyarországi piac egyik vezető szereplője vállalkozásunk, mert egyedülállóan átöleli a nehézgép szállítástól a robotprogramozásig tartó területet, és egy kézben tudja tartani egy élelmiszer termelőüzem felépítéséhez szükséges minden feladatot. Jelenleg az élelmiszeripari szektoron belül az ásványvíz-, üdítőital gyártásban, a söriparban tevékenykedünk és hajtunk végre megrendelőinknek beruházásokat. Ebben a szektorban nagy versenyelőnnyel és stabil, növekvő ügyfélszámmal rendelkezünk. Partnereink visszajelzése alapján az I. osztályú minőség, valamint az igényeik teljes körű kielégítése miatt választják cégünket, és ajánlják az élelmiszeripari szektorban, hiszen már elsőre jó, akár egyedi megoldást szállítunk a kéréseiknek megfelelően. Munkánk és fejlesztéseink, egyedi termékeink közvetlen hatást fejtenek ki az élelmiszeripari üzemekre. Fejlesztéseink által csökkenthetjük az üzemek fenntartási költségeit, akár a hatásfok növelésével és kevésbé szennyező gyártási technológiák jöhetnek létre.

Cégalapítás
Alba Drive Hungary Kft.
Iroda nyitás
KMOP-2011-1.2.1/M pályázat elnyerésével ingatlan vásárlás, iroda megnyitása
Gyártó műhely
bérleményen gyártó műhely megnyitása
Új csarnok
Új 1000nm bérelt csarnokban legújabb fejlesztéseink gyártásának megkezdése
Terület vásárlás
Iváncsa településen terület vásárlása fióktelephely fejlesztéshez
Ginop pályázat
Támogatói döntés GINOP_PLUSZ-1.1.2-21-2022 pályázaton „Komplex fejlesztési beruházás megvalósítása az Alba Drive Kft. iváncsai fióktelepén” címmel
Első csarnok Iváncsán
Az első 300nm csarnok kivitelezésének befejezése iváncsai fióktelephelyünkön
Beruházás befejezése
A komplex fejlesztési beruházás véghezvitele, 1600 nm ingatlan kivitelezése, új gyártó eszközök beszerzése
2011.05.25.
2012.07.24.
2015.06.01.
2019.01.01.
2020.12.14.
2022.06.01.
2022.12.15
2023 év

Értékeink

Ügyfélközpontúság

Ügyfeleinknek mindig az üzleti elképzeléseikkel leginkább összhangban álló tanácsot adjuk. Segítünk meghozni az álmaik megvalósulásához szükséges megfelelő döntést.

Minőség

Megrendelőink elégedettségét és igényeit nagyon komolyan vesszük. Berendezéseinket, anyagbeszerzéseinket és kollégáinkat is ennek tükrében választjuk ki.

Kíválóság

Mérnökeinket és szakembereinket folyamatosan képezzük, részt veszünk külföldi szakmai utakon, kiküldetéseken és tréningeken.

Velünk biztonságban, kiszámítatóan fog termelni vállalkozása, mely az előrehaladás biztosítéka.

Folyamatosan felmérjük, kutatjuk ügyfeleink igényeit. Szeretünk szembe nézni a tervezési kihívásokkal, olyan gépeket gyártva, amelyek a piacon nem elérhetőek és akár egyedi igényeket is kielégítenek.

Ismerjen meg minket

Fischer Margaréta - Alba Drive Hungary kft

Fischer Margaréta
Ügyvezető igazgató

Az Alba Drive Hungary Kft. tulajdonosa és ügyvezetője. Nagy tapasztalattal rendelkezik az adminisztráció, könyvelés és cégvezetés terén. Az Alba Drive Hungary Kft-nél végzett tevékenysége előtt is többször dolgozott vezetői beosztásban és munkája során megismerkedett a gépgyártással. Vezetése alatt a cég folyamatos fejlődést és növekedést mutat. A Pécsi Tudományegyetemen végzett tanulmányai után elvégezte a mérlegképes könyvelői, irodavezetői és a pénzügy-számviteli ügyintézői képzéseket. Ebből is adódik, hogy nagy rálátással rendelkezik az ügyviteli feladatokra. Folyamatosan tanul, képezi magát, közgazdász diplomájának megszerzése éppen folyamatban van. Két nyelven is folyékonyan beszél, angolul és németül, mivel az idegennyelvek iránti szeretete végig kísérte életét. Rendkívül precíz, egy betű elütést is azonnal észrevesz. Kiváló emberismerő, és kitartóan viszi véghez elképzeléseit. Az Alba Drive élén állva is megőrizte lelkesedését, dinamizmusát, teherbírása nem ismer határt. Magatartásában a határozottság és nemeslelkűség nem zárja ki egymást.

Barabás József - Alba Drive Hungary kft

Barabás József
Műszaki vezető

vállalkozásunk műszaki igazgatója és kulcsembere, aki már 2012. évben bekerült a Who is Who Magyarországon kötetbe, ami Magyarország vezető személyiségeinek életrajzi enciklopédiája, a különleges és időtálló teljesítményt nyújtó emberek gyűjteménye.

A 80-as években találkozott az ipari vezérlésekkel és a termelési folyamat-irányítással, ami azóta is meghatározó életében. A mai napig azt vallja, hogy az élet folyamatos tanulás és nemcsak mondja, hanem tesz is érte. Folyamatosan tanul, fejleszti tudását. Legutóbb elvégezte a Fanuc robot programozási képzését. Ezen robotok programozása nagyon komplex feladat. Eddigi pályája során nagy tapasztalatot szerzett mind elméleti, mind pedig gyakorlati tudás terén. A piacon jelenlévő konkurens cégek szakemberei is sokszor kikérik véleményét, illetve kérik tanácsát. Élelmiszeripari és üzemvezetési, vezetési tapasztalatot szerzett nagy múlttal rendelkező, magyar, neves multi cég üzemeiben.

Korábban oktatott a Budapesti Műszaki Egyetemen, valamint az Óbudai Egyetemen vendégoktatóként legtöbbször automatizálás és PLC programozás témakörben. Nagyon jó kapcsolatot ápol mindkét egyetem vezetésével, tanácsot ad élelmiszeripart érintő fejlesztési projektjeikkel kapcsolatban. Közel 30 éves tapasztalattal rendelkezik az élelmiszergyártás, fejlesztés, kivitelezés és üzemeltetés területén.

Segítségre van szüksége vállalkozása maximalizálásához?

Forduljon hozzánk még ma, és kérjen ingyenes üzleti áttekintést és konzultációt.